Kokemäenjoen Nakkilan kosket

Heittokalastus

Yrityksellämme on käytössä yksityisalue ja kalastuslaituri Kokemäenjoen Arantilankoskella. Yksityisalue sijaitsee yhdellä joen parhaimmista ottipaikoista, josta loistava mahdollisuus koukuttaa niin lohi, meritaimen kuin kirjolohikin. Yritykseltämme löytyvät laadukkaat kalastusvälineet asiakkaiden käyttöön virveli- ja perhokalastukseen

Nakkilan kosket tarjoavat hyvät mahdollisuudet lohen- ja meritaimenen perhokalastukseen. Vedenkorkeuden vaihtelun takia joki on haastava ensikertalaisille, mutta oppaidemme takataskusta löytyvät koodit kaikille joen ottipaikoille eri vedenkorkeuksilla. Tarjoamme mahdollisuuden kalastaa joen kaikilla ottipaikoilla perhovälinen jokiveneestä kuin Altalla konsanaan. Lisäksi voit kalastaa privaattilaituriltamme joen parhaimman kosken niskan.

Soutukalastus

Haluatko kokea lohen ja meritaimenen soutukalastusta aidoilla Lapin jokiveneillä Etelä-Suomessa? Yrityksellämme on käytössä useita erittäin hyvin varustettuja jokiveneitä. Kokemäenjoen Nakkilan kosket tarjoavat 11 kilometriä erinomaisesti lohen- ja meritaimenen soutuun soveltuvaa jokialuetta. Oppaamme tuntevat alueen jokaisen ottipaikan kuin omat taskunsa.

Kalastuspaketit isommille ryhmille

Etsitkö yrityksesi virkistyspäivälle kohdetta?  Miltä kuulostaisi opastettu kalastuspäivä virtaavan veden äärellä? Yrityksellämme on käytössä yksityisalue ja kalastuslaituri Kokemäenjoen Arantilankoskella. Yksityisalue sijaitsee yhdellä joen parhaimmista ottipaikoista, josta loistava mahdollisuus koukuttaa niin lohi, meritaimen kuin kirjolohikin. Yritykseltämme löytyvät laadukkaat kalastusvälineet asiakkaiden käyttöön virveli- ja perhokalastukseen.

Kalastuspäivä voidaan suunnitella haluamallasi tavalla, tarpeen mukaan järjestämme ruokailut, majoituksen yms. Kalastuspaikka soveltuu hyvin myös isommille ryhmille. Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumaton kalastuspäivä!

Lohijoki kalastuspaketit

Kalastus tapahtuu Lohijoki Oy:n yksityisellä kalastusalueella Arantilankoskella sekä mahdollisesti muilla yleisillä koskialueilla. Lohijoki Oy:n kalastusalueella on 20 metriä pitkä kalastuslaituri, katettu ruokailu- ja grillauspaikka sekä huussi.

Kalastuspaketit sisältävät:

 • Kalastusopastuksen, venekuljetukset, kalastusluvat, pelastusliivit, kaikki kalastusvälineet (perho ja virveli), saaliin käsittelyn ja nokipannukahvit.
 • Ruokailu sisältyy hintaan, mikäli retken kesto on yli 4 tuntia ja ryhmän koko alle 5 henkilöä.  Menu: Grillattu lohi, salaattia ja leipä.
 • Pakettien myynti huhtikuu – lokakuu (mahdollinen säävaraus sekä riippuen tulvasta).
 • Asiakas huolehtii omasta vaatetuksesta. Suositeltava vaatetus: ulkoiluasu (tuulen- ja vedenpitävä).
 • Opastuskielet: suomi ja englanti.

Kalastusmuodot: Virvelikalastus, perhokalastus, soutukalastus

 • Heittokalastus tapahtuu oppaan johdolla kalastuslaiturilta sekä vesitilanteen mukaan kosken rannalta.
 • Soutukalastuksessa opas käyttää asiakkaita vuorotellen jokiveneellä soutamassa (veneeseen mahtuu kerrallaan yksi asiakas).
 • Lisäopas tuo mukanaan jokiveneen. Tämä mahdollistaa retkeen enemmän soutukalastusta.

Kalalajit

 • Meritaimen:  Koko avovesiaika. Runsain meritaimenen nousu ajoittuu kevääseen ja syksyyn, myös kesällä jokeen nousee suuria meritaimenia.
 • Lohi: Kesä ja syksy. Lohi aloittaa nousun Kokemäenjokeen yleensä kesäkuun puolella.
 • Kirjolohi: Koko avovesiaika.
 • Muut kalalajit: mm. ahven, kuha, toutain, turpa ja hauki

Hinnat /ryhmä

Retken kesto                                                                                     4h                       6h                       8h

Ryhmäkoko maks. 4 hlö.          1 Opas                                          350€                 450€                 550€

Ryhmäkoko maks. 10 hlö.        2 Opasta                                      700€                 900€                 1100€

Ryhmäkoko maks. 15 hlö.        3 Opasta                                      1000€               1300€               1600€

Ryhmäkoko maks. 20 hlö.        4 Opasta                                      1300€               1700€               2100€

Ruokailu

Ryhmän koko vähintään 5 henkilöä. Katso kalassa menut.

Lohijoki Oy pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Melonta

Voit liittää päivääsi myös yhteistyökumppanimme kanssa toteutettavan melontaretken tai melontakokeilun tai vuokrata kajakin. Kajakeissa on vapatelineet.

Meloen pääset lähelle vettä ja voit tuntea luonnon kaikilla aisteillasi. Lähes äänettömästi lipuva kajakki vie sinut lähelle lintuja tai rannan tuntumassa piileskeleviä eläimiä. Kokemäenjoella kohtaamme usein mm. harmaahaikaroita ja majavia.

Esimerkkejä:

Lyhyt melontakokeilu 1-1,5 tuntia
Kajakkiretki Kirkkosaaren ympäri, kesto 2-2,5 tuntia
Kajakkiretki Ruskilankoskelle ja takaisin, kesto 3-4 tuntia

Kalastuspäivä voidaan suunnitella haluamallasi tavalla, tarpeen mukaan järjestämme ruokailun maastoon, majoituksen yms. Voit myös varata päiväsi yhteyteen Juhla- ja kokoustila Lohirannan esimerkiksi yrityspalaveriin tai illan viettoon ruokailuineen.

Kysy tarjous, niin suunnitellaan sinulle sopiva paketti!

Varausehdot

 

Ota yhteyttä!

040 831 5998

Voit lähettää meille myös viestin tai pyytää
tarjouksen oheisella lomakkeella – olemme
sinuun yhteydessä!