0400 717 128 (Myynti Tornionjoki)     040 831 5998 (Myynti Nakkila ja Lohiranta)

Tornionjoki

Lohijoki salmon camp jatkaa toimintaansa Tornionjoella kesäkuussa 2021. Tarjoamme opastettua kalastusta, majoitusta ja venevuokrausta Tornionjoella Ruotsin puolen Svansteinin kylässä. 

Tornionjoki on Euroopan suurin vapaana virtaava lohijoki. Joki on edelleen lähes luonnontilassa ja lohisaaliit ovat olleet viime vuosina erittäin hyviä. Tornionjoella 10kg:n vastanoussut lohi on arkipäivää.  Suurimmat lohet lyövät tiskiin reilusti yli 20kg:n lukemat. Tornionjoen lohien keskipaino on yksi suurimpia maailmassa. Oman lisämausteensa kalastukseen antaa Lapin komeat maisemat ja rauhallinen tunnelma kaukana suurten kaupunkien kiireestä.
Johtuen joen suuresta koosta parhaan mahdollisuuden saaliiseen tarjoaa soutukalastus, jossa oppaidemme vuosien kokemus alueen kalastuksesta tulee tarpeeseen, mutta rannalta kalastuskin onnistuu.

Lohijoki Oy:llä on tarjolla majoitusta, vuokraveneitä sekä kalastusopaspalveluja Tornionjoella Svansteinin kylässä 1.6.2021-.4.7.2021 kilpailukykyisin hinnoin. Mökit sijaitsevat jokirannan läheisyydessä. Mökkien lähellä virtaavat Korpikosken, Muurassaaren ja Tolpinnivan kuuluisat ottipaikat.

Mökkien hinnat:

3kpl 2-3 hengen mökkejä. Tupakeittiö, yksi makuuhuone ja oma vessa/suihku 80eur/vrk/mökki

4-8 hengen talo aivan jokirannassa. 2 isoa huonetta+keittiö n.120m2, oma vessa ja sauna jokirannassa. 220eur/vrk.

Lisäksi tarjolla viikoille 24 ja 25 yksi 4 hengen mökki jossa tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja oma vessa/suihku. Tämä mökki myydään viikkopaketteina kahden vuokraveneen kera hintaan 240e/vrk. Mökki sijaitsee n.100m rannasta Tolpinnnivan niskalla. Veneet rannassa valmiina.

Sauna kuuluu mökkien hintaan.

Vuokravene moottorilla 80eur/vrk. Sisältää vapatelineet ja polttoaineen. Kaikki veneet ja moottorit uusia. Vuosimallia 2017.

Kalastusoppaan palvelut 200e/4h. Halutessasi pidemmän opastusjakson ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Varausehdot

Ota yhteyttä ja tule viettämään rauhallinen lohiloma kanssamme.

Ota yhteyttä!

040 831 5998

Voit lähettää meille myös viestin tai pyytää
tarjouksen oheisella lomakkeella – olemme
sinuun yhteydessä!