Juhlatila Lohiranta

Alue on kesällä kaunis ja reheväkasvuinen. Juhlatila sijaitsee aivan kosken rannalla. Lohirantaa vuokrataan tilana niin yksityisille, yrityksille kuin pitopalveluillekin. Voit tuoda tullessasi kaiken tarvitsemasi ja tehdä oman näköisesi juhlat.

Lohirannan monipuolisuuden ja varustelujen puolesta tilaa voi käyttää aina pienemmistä tapaamisista isompiin juhliin. Voit myös kätevästi yhdistää tapahtumaasi kalastusopaspalvelumme.

Yksityinen kalastusalueemme sijaitsee vain kivenheiton päässä juhla- ja kokoustilasta.

LOHIRANTA
Lohiranta_27

40-120 hengelle

Päärakennuksen lisäksi joen törmällä sijaitseva katettu tanssilava ja ulkoterasseja pihakalusteineen. Voit halutessasi yhdistää myös tanssilavan tapahtumaasi. Alueen pinta-ala on 8000 ja päärakennuksen noin 200 neliömetriä.

Päärakennus on parhaimmillaan 40 - 120 henkilölle, juhlan luonteesta riippuen. Tanssilava ja piha-alueet mukaan laskettuna tilaa on usealle sadalle hengelle. Tanssilavalla on kioskityyppinen huone, josta on mahdollista järjestää tarjoilua tanssilavalle. Yksityistilaisuuksissa (syntymäpäivät, häät yms.) voit tarjoilla alkoholijuomia.

Muut tilat

Lohirannan vuokraajilla on käytössään myös monipuolinen keittiö. Ravintolakeittiöstä löytyy mm. suurkeittiön höyryuuni, kippipannu, liesi, lämpöhaude ja astianpesukone. Kylmäsäilytys- ja pakastetilaa on runsaasti. Salin puolelta löytyy baaritiski kylmäsäilytystiloineen ja jääpalakone. Päärakennuksessa on nykyaikaiset, valoisat WC- tilat sekä miehille että naisille. Päärakennuksessa on käytettävissä videotykki, valkokangas ja tunnelmaa luovat värivalot. Pihalla on lipputanko lippuineen.

Rannasta löytyy erillinen puolipyöreä aidattu terassi, jossa voit järjestää vaikkapa romanttisen vihkitilaisuuden.

Lohiranta, sali
Lohiranta, keittiö

Vuokraa lohiranta

Ota yhteyttä ja sovi näytöstä niin saat varmasti oikean käsityksen paikasta. Varauksia tehdessä kannattaa toimia mahdollisimman aikaisin, jotta saat haluamasi ajankohdan varattua. Vuokrapäivän hinta riippuu ajankohdasta. Hinta alkaen 250 e / vrk.

Lisätiedot Kimmo Puosilta, p. 040 831 5998 tai sähköpostilla info@lohijoki.fi

Sopimuksen syntyessä maksetaan vuokrasummasta puolet varausmaksuna ja loppu erikseen sovittavana ajankohtana ennen juhlapäivää. Vuokra-aika on aina sovittavissa erikseen sopimusta tehdessä. Normaali vuokrapäivä on vuorokausi.