Nakkilan koskien kalastuspaketit

Räätälöimme kalastupaketit toivettesi mukaan. Kaikki palvelumme sekä ruokailut on yhdistettävissä pakettiin. Kysy tarjous ja rakennetaan juuri sinulle sopiva reissu.

Voit tulla yksin tai porukalla. Suurimmat asiakasryhmämme ovat olleet 100 henkilöä. Kalastusmuodot: virvelikalastus, perhokalastus tai soutukalastus.

Heittokalastus tapahtuu oppaan johdolla kalastuslaiturilta sekä vesitilanteen mukaan koskien rannoilta. Veneeseen mahtuu kerrallaan yksi asiakas. Lisäopas tuo mukanaan jokiveneen. Tämä mahdollistaa retkeen enemmän soutukalastusta. Soutukalastuksessa opas käyttää asiakkaita vuorotellen jokiveneellä soutamassa.

Nakkilankosket_1
LOHIJOKI_MERITAIMEN_1

Paketit sisältävät

Kalastusopastuksen, venekuljetukset, Nakkilan koskien kalastusluvat, pelastusliivit, kaikki kalastusvälineet (perho ja virveli), saaliin käsittelyn ja nokipannukahvit. Pakettien myynti huhtikuu – marraskuu (mahdollinen säävaraus sekä riippuen tulvasta).
Asiakas huolehtii omasta vaatetuksesta. Suositeltava vaatetus: ulkoiluasu (tuulen- ja vedenpitävä).
Opastuskielet: suomi ja englanti.
Retkieväät sisältyy hintaan, mikäli retken kesto on yli 4 tuntia ja ryhmän koko alle 5 henkilöä.

Varausehdot löydät tästä linkistä.

Heittokalastus

Yrityksellämme on käytössä oma 30 metrinen kalastuslaituri yhdellä joen parhaimmista ottipaikoista, josta on loistava mahdollisuus koukuttaa niin lohi, meritaimen kuin kirjolohikin. Tarjoamme käyttöönne myös laadukkaat kalastusvälineet, valitsetpa sitten perhovavan tai virvelin.

Vedenkorkeuden vaihtelun takia joki on haastava ensikertalaisille, mutta oppaidemme takataskusta löytyvät koodit kaikille joen ottipaikoille eri vedenkorkeuksilla. Tarjoamme mahdollisuuden kalastaa joen kaikilla ottipaikoilla perhovälinein paitsi rannalta, myös jokiveneestä. Lisäksi voit kalastaa privaattilaituriltamme joen parhaimman kosken niskan.

Soutukalastus

Haluatko kokea lohen ja meritaimenen soutukalastusta aidoilla Lapin jokiveneillä Etelä-Suomessa? Kokemäenjoen Nakkilan kosket tarjoavat 11 kilometriä erinomaisesti lohen- ja meritaimenen soutuun soveltuvaa jokialuetta. Oppaamme tuntevat alueen jokaisen ottipaikan kuin omat taskunsa.

Nakkilan kosket, makkarat tulilla.
LOHIJOKI_KANSI

lähde kalaan!

Lohijoki kalastuspaketit

Kalastus tapahtuu Lohijoki Oy:n yksityisellä kalastusalueella Arantilankoskella sekä mahdollisesti muilla yleisillä koskialueilla. Lohijoki Oy:n kalastusalueella on 30 metriä pitkä kalastuslaituri, katettu ruokailu- ja grillauspaikka sekä huussi.

Kalastuspäivä voidaan suunnitella haluamallasi tavalla, tarpeen mukaan järjestämme ruokailut, majoituksen yms. Kalastuspaikka soveltuu hyvin myös isommille ryhmille. Katso TYKY-päivät. Tervetuloa viettämään kanssamme unohtumaton kalastuspäivä!

Kalalajit

Meritaimen: Koko avovesiaika. Runsain meritaimenen nousu ajoittuu kevääseen ja syksyyn, myös kesällä jokeen nousee suuria meritaimenia. Lohi: Kesä ja syksy. Lohi aloittaa nousun Kokemäenjokeen yleensä kesäkuun puolella. Kirjolohi: Koko avovesiaika. Muut kalalajit: mm. ahven, kuha, toutain, turpa ja hauki