Nakkilan kosket

Satakunnan sydämessä vehreässä lehtomaisemassa virtaava Kokemäenjoki tarjoaa osaavien oppaidemme käsissä hyvän mahdollisuuden nousulohen, meritaimenen tai kirjolohen koukuttamiseen.

Nakkilan kosket on yksi Suomen varmimmista, ellei varmin paikka päästä kosketuksiin vasta merestä nousseen taimenen kanssa. Nakkilan kunnan alueella sijaitsee 7 kaunista koski- ja virtapaikkaa. Käytössämme olevilla jokiveneillä pystyy vesitilanteesta riippumatta liikkumaan kaikkien näiden koskien alueella.

LOHIJOKI_MERITAIMEN_6
Nakkilankosket_19

Matalalla vedellä joki on erinomaisesti kalastettavissa rannalta käsin.

Korkean veden aikaan vene ja yrityksemme tilanteeseen suunnittelema heittolaituri tulevat tarpeeseen. Vesi on Kokemäenjoessa ajoittain sateiden samentamaa, mutta suurimman osan kalastuskaudesta hyvin kalastettavissa. Nakkilan kosket ovat ensikertalaiselle usein haasteelliset, mutta jo päivä oppaamme matkassa antaa sinulle valtavasti tietotaitoa tuleville retkillesi.

Lohi: Nakkilan koskilla voit kalastaa yrityksemme matkassa kalojen kuningasta. Lohi nousee jokeen juhannuksesta alkaen ja kalastuskausi jatkuu aina jäiden tuloon saakka. Saalisvarminta kalastusaikaa lohelle on syksy.

Meritaimen: Nakkilan kosket ovat yksi Suomen varmimmista, ellei varmin paikka päästä kosketuksiin vasta merestä nousseen taimenen kanssa. Meritaimenia nousee jokeen lähes koko avovesikauden ajan, runsain nousu ajoittuu kevääseen ja syksyyn myös kesällä jokeen nousee suuria meritaimenia. Taimenen keskikoko Nakkilan koskilla on hyvin suuri isoimpien kalojen venyttäessä vaakaa lähemmäs kahdeksaa kiloa.

Kirjolohi: Kirjolohen kalastus on mahdollista Nakkilan koskilla läpi avovesikauden. Saalisvarmuus on kovaa luokkaa. Pyyntikokoista kirjolohta istutetaan kalastusalueelle aina keväästä syksyyn

Muut kalat: Erityisesti kuhaa, ahventa, toutainta ja turpaa esiintyy joessa runsaasti. Kesäkuukausina tarjoamme toutaimen ja ahvenen popperi- ja perhokalastusta.

Nakkilan koskien kotisivut

Nakkilan koskien Facebook

LOHIJOKI_NAKKILA_LOHI