TYKY-PÄIVÄT

Virkistyspäivä luonnossa yhdistää

Tyky-, tyhy- ja tiimipäivien tavoitteena on yhteishengen parantaminen ja yhteisen sävelen löytäminen. Työporukalla pieni arjen irtiotto luonnon helmassa virkistää ja rentouttaa.

Pyydä tarjous ja tehdään teille sopiva paketti oli ryhmäsi sitten iso tai pieni. Paketteihin on mahdollista yhdistää melontaa, kirkkovenesoutua tai vaikka seikkailurata-aktivitetteja. Olemme järjestäneet jopa 100 henkilön tyky-päiviä.

Lohijoki_asiakas_1
VERSTAS_KATTAUS

Esimerkkinä

LOHIJOEN JA VERSTAAN YHTEINEN VIRKISTYSPAKETTI

Päivä alkaa kokoontumisella Arantilankosken Lohirannassa, jossa nautimme aamukahvit ja sämpylät. Aamupalan jälkeen siirrytään kalaan, melomaan sekä kirkkovenesoutuun.

Lounaaksi nautitaan lohisoppaa Lohirannassa. Lounaan jälkeen jatketaan aktiviteetteja. Ulkoaktiviteetit päättyvät iltapäiväkahveihin.

Joella vietetyn päivän jälkeen kuljetamme  teidät Verstaan rohkeasti rouheaan miljööseen. Verstaalla voitte kokoustaa tai viettää päivää Verstaan Salissa tai Bäkkärillä.

Päivän päätteeksi siirrytään Verstaan takapihalle, lammen rannalla sijaitsevaan maanalaiseen savusaunaan. Tässä saunassa nautitaan todella lempeistä löylyistä ja terassin paljussa parannetaan maailmaa. Saunan terassilla ja takkatuvassa nautitaan esimerkiksi grillilounas tai kalapöytä, johon kuuluvan loimulohen valmistamme sillä aikaa, kun te kokoustatte ja saunotte.