Juhla- ja kokoustila Lohiranta

Juhlatila- ja kokoustila Lohiranta sijaitsee Nakkilan kunnassa Kokemäenjoen Arantilankosken partaalla osoitteessa Siltatie 190, Nakkila. Arantilankosken alue on kesällä erityisen kaunis ja tanssilava sijaitsee aivan kosken partaalla, kuohut ovat nähtävissä ja kuultavissa. Vietä juhlasi luonnonkauniissa paikassa, jonka vieraat muistavat pitkään

Alue on kesällä kaunis ja reheväkasvuinen. Tanssilava sijaitsee aivan kosken rannalla. Juhlatila Arantilankoskea vuokrataan tilana niin yksityisille, yrityksille kuin pitopalveluillekin. Voit tuoda tullessasi kaiken tarvitsemasi ja tehdä oman näköisesi juhlat. Arantilankosken tilojen monipuolisuuden ja varustelujen puolesta tilaa voi käyttää aina pienemmistä tapaamisista isompiin juhliin. Voit myös kätevästi yhdistää tapahtumaasi kalastusopaspalvelumme. Yksityinen kalastusalueemme sijaitsee vain kivenheiton päässä juhla- ja kokoustilasta. Päärakennuksen väritys sisältä on mäntypuu ja valkoinen.

Alueella on päärakennuksen lisäksi joen törmällä sijaitseva katettu tanssilava ja ulkoterasseja pihakalusteineen. Voit halutessasi yhdistää myös tanssilavan tapahtumaasi. Alueen pinta-ala on 8000m2 ja päärakennuksen noin 200m2. Päärakennus on parhaimmillaan 40 -120 henkilölle, juhlan luoneesta riippuen. Tanssilava ja piha-alueet mukaan laskettuna tilaa on usealle sadalle hengelle. Tanssilavalla on kioskityyppinen huone, josta on mahdollista järjestää tarjoilua tanssilavalle. Yksityistilaisuuksissa (syntymäpäivät, häät yms.) voit tarjoilla alkoholijuomia, mutta myyntiä varten tarvitset oman myyntiluvan.

Juhlatila Arantilankosken vuokraajilla on käytössään myös monipuolinen keittiö. Ravintolakeittiöstä löytyy mm. suurkeittiön höyryuuni, kippipannu, liesi, lämpöhaude ja astianpesukone. Kylmäsäilytys – ja pakastetilaa on runsaasti. Salin puolelta löytyy baaritiski kylmäsäilytystiloineen ja jääpalakone. Päärakennuksessa on nykyaikaiset, valoisat WC- tilat sekä miehille että naisille. Päärakennuksessa on käytettävissä videotykki, valkokangas ja tunnelmaa luovat värivalot. Pihalla on lipputanko lippuineen. Rannasta löytyy erillinen puolipyöreä aidattu terassi, jossa voit järjestää vaikkapa romanttisen vihkitilaisuuden.

Ota yhteyttä ja sovi näytöstä niin saat varmasti oikean käsityksen paikasta. Varauksia tehdessä kannattaa toimia mahdollisimman aikaisin, jotta saat haluamasi ajankohdan varattua. Vuokrapäivän hinta riippuu ajankohdasta. Hinnat voimassa toistaiseksi.

VUOKRAUS

Voit soittaa ja kysyä lisätietoja tai sopia näytöstä puhelimitse 0408315998 / Kimmo Puosi tai 0400717128 / Lasse Pauhe. Tai sähköpostilla info@lohijoki.fi

Sopimuksen syntyessä maksetaan vuokrasummasta puolet varausmaksuna ja loppu erikseen sovittavana ajankohtana ennen juhlapäivää. Vuokra-aika on aina sovittavissa erikseen sopimusta tehdessä. Normaali vuokrapäivä on vuorokausi.

Ota yhteyttä!

040 831 5998

Voit lähettää meille myös viestin tai pyytää
tarjouksen oheisella lomakkeella – olemme
sinuun yhteydessä!